Zeg gedag tegen rommel in de badkamer dankzij deze handige opbergmeubels! 

white ceramic sink near white ceramic sink


De meeste mensen hebben een grote hekel aan rommel en slingerende items. Dat is volkomen logisch, want het zorgt voor onnodig veel lichamelijke stress en mist in het hoofd. Je kan niet goed nadenken als je door de bomen het bos niet meer kan zien, dus het is van belang voor je lichaam en geest dat je een opgeruimd huis hebt. 

Een plek waar vaak veel rommel ligt, is de badkamer. Hier vind je immers vieze kleren, maar ook diverse schoonheidsproducten en oude handdoeken. Het is lastig om je schoon te voelen als je je moet wassen in een vieze badkamer met allemaal rommel. Maar, hoe zorg je dan voor een opgeruimde badkamer? Dat is heel eenvoudig: koop een paar handige opbergmeubels, en klaar is Kees! Maar, wat voor meubels zijn dit precies? Dat lees je hier – voortaan heb jij een blinkende badkamer zonder rommel!

Een grote mand 

Allereerst is het handig om een soort grote mand aan te schaffen waar je je handdoeken en washandjes in kan bewaren. Op deze manier kan je je ze netjes opvouwen en op een stapeltje in deze mand leggen. Ze hoef je ze niet meer te laten slingeren op de vloer van de badkamer, want dat is echt geen gezicht. Het is wel handig om onderscheid te maken tussen vieze en schone handdoeken, want voor je het weet heb je een vieze handdoek te pakken en moet je je hiermee afdrogen. 

Een stevige kolomkast 

Een ander type opbergmeubel waarin je efficiënt je schoonheidsspullen en cosmeticaproducten in kan opbergen, is een badkamer kolomkast. Zo’n kast is lang en smal, en neemt weinig ruimte in beslag. Je kan er gelukkig wel heel veel items in kwijt, dus het is een heel erg handig meubel. De badkamer kolomkast van het merk Emob kent veel soorten en maten. 

Zo kan je voor een open kast kiezen, als je graag snel bij je spullen wil, maar ook een gesloten kast is een optie bij Emob. Zo’n kast oogt vaak wat netter, omdat het niet voor het blote oog zichtbaar wat je allemaal in de kast hebt staan.

Kastje op wielen 

Een ander handig meubel waarin je veel spullen kwijt kan, is een klein kastje op wielen. Dat is heel handig als je vaak samen met je partner in de badkamer bent, en je tegelijkertijd gebruik moet maken van de tandpasta of van de lenzenvloeistof. Als je deze producten in dit kastje op wielen zet, kan je allebei goed gebruik maken van de producten, zonder moeilijk te hoeven doen. Rol het kastje naar je partner als hij of zij de tandpasta nodig heeft, en hij of zij rolt het kastje weer terug als hij of zij klaar is.

Laatste artikelen in: Blog

Het Gouden Tientje

Het Gouden Tientje, een van de meest iconische munten uit de Nederlandse geschiedenis, heeft een rijke