Betaalbare horloges met de beste kwaliteit

person holding round gold-colored analog watch

Er zijn zo gigantisch veel verschillende horlogemerken, modellen en materialen op de markt dat de keuze steeds lastiger wordt. Daar kunnen we iets bij voorstellen, dus daarom hebben we een fijn rijtje gemaakt voor de beste betaalbare luxe horloges in de markt. En natuurlijk: prachtige kwaliteit, nauwkeurige uurwerken en bijzondere materialen.

NOMOS

Een van de merken die misschien wat minder bekend zijn, maar daardoor niet minder tof, is NOMOS. Dit Duitse merk staat bekend om prachtige uurwerken, elegante combinaties en een strak design. De horloges hebben een prettige maat om zowel voor mannen als vrouwen te dragen en zijn daardoor uitermate geschikt als luxe horloge voor alledaags gebruik. Je kunt een NOMOS kopen voor zo’n €1.500, tot €10.000 of meer, afhankelijk van de materialen. De meest voorkomende modellen zijn de Metro, Club, Tangente of Orion, allen met een strak design en een elegante, ronde kast.

Hublot

Misschien zegt het merk je wel iets, maar heb je er niet direct een beeld bij. In de markt zijn er veel verschillende meningen over het merk Hublot, en misschien is dat juist daarom zo interessant. Hublot is een redelijk jong merk in de markt als je het vergelijkt met andere merken, waarbij unieke materialen gebruikt worden voor de horloges van Hublot. Sommigen vinden het afschuwelijk, sommigen vinden het prachtig. Een goede tip: koop nooit een Hublot nieuw bij de boutique, maar koop deze pre-owned. Dat scheelt je de eerste 35% afschrijving! Een Hublot kun je aanschaffen voor zo’n €4.000 pre-owned, tot meerdere tienduizenden euro’s nieuw.

Grand Seiko

Een van de meest bizarre horloges ooit, met een afwerkingsniveau en uurwerken waar je ogen van uitpuilen: Grand Seiko. En nee, dit is echt geen Seiko 2.0, dit is andere koek. Met prachtige designs van de kast, van de wijzerplaat en uurwerken die ontzettend nauwkeurig zijn, zou dit misschien wel een goed alternatief zijn voor bovenstaande merken. Grand Seiko kun je krijgen vanaf zo’n €1.500, afhankelijk van het materiaal, uurwerk en de wijzerplaat.

Laatste artikelen in: Blog

Het Gouden Tientje

Het Gouden Tientje, een van de meest iconische munten uit de Nederlandse geschiedenis, heeft een rijke