Bram Krikke: vriendin, lengte, leeftijd, carrière en meer feiten

Heel wat mensen vinden het leuk om tijdens het rijden of werken naar de radio te luisteren. Daar waar er vroeger maar een aantal zenders te vinden waren, zijn er vandaag de dag heel wat opties om naar te luisteren. De jongere generatie heeft alleen laten zien dat er één zender is die tenminste wel de nieuwste muziek draait. We hebben het natuurlijk over de zender SLAM FM. De bekende presentator Bram Krikke zorgt altijd weer voor een hoop lachende mensen thuis. Mocht je graag meer te weten over het leven van Bram Krikke dan heb je geluk. In dit artikel vind je namelijk alle info over de persoon achter Bram Krikke op een rijtje ondergebracht. Wanneer je dit eenmaal weet luister je echt anders naar zijn radioshows op de vroege ochtenden.

De jeugd van Bram Krikke

Zoals altijd beginnen we eerst bij de jeugd van Bram Krikke. Het is namelijk in deze periode dat zijn passie voor de radio pas echt is ontwikkeld. Bram Krikke werd geboren op 26 oktober 1998 in Rotterdam, dé artiestenstad in het westen van Nederland. Al op jonge leeftijd had hij een natuurlijke aanleg voor het maken van grappen. Hij gebruikte zijn gevatheid en gevoel voor humor om vrienden en familie altijd weer te laten lachen. Tijdens zijn jeugd bleef Bram zijn passie om mensen te laten lachen ontwikkelen. Vrienden uit zijn jeugd zeggen dan ook allemaal dat ze het niet zo gek vinden dat het Bram is gelukt om door te groeien tot een van de grappigste mensen van Nederland.

Begin van zijn carrière

Bram Krikke’s carrière in de wereld van de radio en en ntertainment schoot omhoog toen hij in 2017 toetrad tot het Nederlandse radiostation SLAM. Hij maakte snel naam met zijn scherpe humor en unieke komische stijl. Brams humor sloeg aan bij de luisteraars en zijn populariteit steeg snel toen hij een van de meest geliefde persoonlijkheden van het station werd. Naast zijn radiosucces maakte Bram Krikke gebruik van sociale media om zijn bereik te vergroten en in contact te komen met een breder publiek. Met zijn aanwezigheid op Instagram en YouTube kreeg hij een flink aantal fans, waardoor mensen ook konden genieten buiten zijn aanwezigheid op de radio om.

Bram zijn talent gaat overigens verder dan radio en sociale media. Hij is ook te zien geweest in televisieprogramma’s. Dit laat zien dat hij geen probleem heeft om zich aan te passen aan de omgeving waar hij zich op dat moment in bevindt. Zijn aanwezigheid en zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende media hebben dan ook echt bijgedragen aan zijn groeiende succes. De kans is groot dat hij ooit wel eens een stap zal maken richting de wereld van het acteren, al is daar op dit moment nog niets over bekend.

Charismatische radio persoonlijkheid

Wat Bram Krikke onderscheidt is zijn natuurlijke charisma en gevatheid. Zijn vermogen om snel te denken en hilarische grappen te maken heeft ervoor gezorgd dat heel Nederland hem eigenlijk wel grappig vindt. Of hij nu de actualiteit bespreekt of op een speelse manier met gasten omgaat, Brams komische timing en aanstekelijke lach houden luisteraars en kijkers bezig. Mocht je het leuk vinden om eens naar Bram Krikke te luisteren dan moet je SLAM goed in de gaten houden. Zo houdt Bram op dit moment de bekende Mix Marathon. Meer informatie vind je op de website van SLAM zelf.

Persoonlijk leven en relaties

Hoewel Bram Krikke zijn persoonlijke leven relatief privé houdt, wordt zijn vriendin wel gewoon meegenomen op zijn social media kanalen. Op dit moment heeft hij een relatie met Robin Holzken, een knappe dame die werkt als model in New York. Ze is overigens ook zelf bezig om aan haar eigen succes te bouwen. Zo heeft ze ruim 412.000 volgers op volgers en is de op dit moment bezig met shows voor Victoria Secrets. Mocht je benieuwd zijn naar hoe ze er in het echt uitziet dan kan je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de persoonlijke Instagram pagina van haarzelf of die van Bram.  

Lengte, leeftijd en meer

Bram Krikke is ongeveer 183 cm lang en zijn torenhoge lengte past bij zijn grote persoonlijkheid. Op dit moment is hij pas 24 jaar oud, met een veelbelovende toekomst in de entertainmentindustrie voor ogen is hij een broekie binnen de radiowereld. Zijn jonge leeftijd en onmiskenbare talent hebben de weg vrijgemaakt voor een opmerkelijke carrière die blijft bloeien. Leuk om te weten is dat Bram, ondanks zijn jonge leeftijd, heel wat onderscheidingen heeft gekregen. Zo won hij onder andere de Marconi Award voor Talent van het Jaar in 2020 en de Zilveren Radioster Man in 2022. Naarmate hij nog meer op de radio te horen is zal ook het aantal prijzen wat hij wint gaan stijgen.

Maak iets van je talenten

Je hebt humor of je hebt het niet. Bram Krikke is duidelijk iemand die tot de eerste groep behoort. Door zijn gevoel voor humor lukt het hem keer op keer om mensen aan het lachen te maken. Mocht ook jij een natuurlijke aanleg hebben voor het maken van grappen dan is het tijd dat je hier iets mee gaat doen. In dat geval bezit je namelijk een gave die lang niet iedereen heeft. Net als Bram Krikke is het mogelijk om een bijzondere carrière op te bouwen met iets wat je leuk vindt. Wat kan je nog meer wensen in het leven?

Laatste artikelen in: Blog