Mart Hoogkamer:  vriendin, leeftijd, vermogen en kosten om te boeken

Als er één ding is waar Nederland bekend om is dan is het wel de grote hoeveelheid volkszangers. Van Frans Bauer tot aan Andre Hazes, er zijn er genoeg te vinden om heel de dag naar te luisteren. Nu kent onze generatie ook een aantal sterren die het maken in de wereld van de volksmuziek. Zo ook de jonge ster Mart Hoogkamer. Door zijn laatste hits is het hem gelukt om door te stoten naar de top van de hitlijsten. Ben jij benieuwd naar zijn relatie, zijn vermogen en naar de prijs die het kost om hem te boeken? Mocht dit kloppen dan raden wij je aan om dit artikel even op je gemak door te lezen. We laten je namelijk alles zien wat je moet weten over deze opkomende ster!

De opkomst van de jonge ster

Straks leer je alles wat je moet weten over de relatie van Mart Hoogkamer en over het geld wat hij verdient met zijn muziek. Maar laten we eerst eens wat dieper in zijn jeugd kijken. Dit is namelijk waar het voor hem allemaal begon. Mart Hoogkamer is geboren op 10 oktober 1998 in Leiden. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor zingen. Zijn unieke stem heeft ervoor gezorgd dat hij al snel een fenomeen werd in Leiden. Wat veel mensen alleen niet weten is dat hij helemaal niet met normale volksmuziek begon. Zo heeft hij een tijd lang covers gedaan van Frank Sinatra en Andrea. In 2008 deed hij mee met de zangwedstrijd Kinderen zingen met sterren. Hier lukte het hem om de tweede plek te bereiken.

In 2016 nam Hoogkamer deel aan Holland’s Got Talent. Hij bereikte de finale en werd tweede, waarbij hij een lied van Willy Alberti zong voor het grote publiek. De carrière van Mart Hoogkamer kende een razendsnelle opkomst nadat een video van hem waarin hij het iconische nummer “Unchained Melody” coverde dat in 2019 viraal ging. De video werd snel populair, vergaarde miljoenen views en genereerde een ontzettend grote hoeveelheid fans over zowel Nederland als het buitenland. Deze doorbraak lukte het Mart om door te breken.

Productie van zijn eigen muziek

Op 3 februari 2017 heeft Mart zijn eerste solo-single uitgebracht. Dat jaar was Hoogkamer ook nog eens een van de grotere artiesten op het festival Dutch Valley. Hij heeft zijn nummer Lekker leven uitgebracht, gevolgd door Als de zon even schijnt. Deze singles kregen veel aandacht van Nederlandse zenders en waren overal te beluisteren. In de zomer van 2021 behaalde Hoogkamer zijn eerste nummer één-hit. Dit was het bekende nummer Ik ga zwemmen. Met dit nummer heeft hij een lange tijd in de Top 40 gestaan, iets wat wij maar al te goed kunnen begrijpen. In april 2022 had Mart voor het eerst uitverkochte concerten in grote zalen, waaronder natuurlijk zijn bekendste show in Rotterdam Ahoy. De voorstelling werd op televisie uitgezonden door AVROTROS.

De kracht van de liefde

Terwijl Mart’s professionele leven vaak in de schijnwerpers staat, houdt hij zijn persoonlijke leven liever privé. Informatie over zijn romantische relaties of vriendin is wel te vinden, maar hij blijft hier toch wat terughoudend in. Het enige wat we weten is dat hij op dit moment een relatie heeft met Jennifer. Hij zou haar al kennen voordat hij überhaupt bekend werd. De twee lijken het erg naar hun zin te hebben. Wat Mart tijdens interviews ook heeft laten doorschemeren is dat hij een stuk volwassener is geworden sinds hij een relatie heeft met zijn vriendin. Zo zie je maar: kleine jongens worden op een gegeven moment toch groot.

Rijkdom en succes

Wat de financiële status van Mart Hoogkamer betreft is het lastig om hier echt iets over te vinden. De specifieke details over zijn nettowaarde zijn dan ook niet bekend. Maar zijn stijgende populariteit en succesvolle muziekcarrière dragen ongetwijfeld bij aan een mooi potje wat hij opzij heeft gezet. Wel weten we dat hij een tijdje geleden een woning heeft gekocht samen met zijn vriendin. Daarnaast wordt hij met regelmaat gespot met dure horloges, waaronder een Rolex Day Date. Al met al kan je zeggen dat Mart het erg goed voor elkaar heeft, al helemaal voor iemand van zijn leeftijd.

Het boeken van Mart Hoogkamer

Het kan natuurlijk zijn dat je Mart Hoogkamer graag wilt boeken voor op een feest of voor een ander soort event. De kosten om Mart te boeken zijn volledig afhankelijk van factoren zoals de aard van het evenement, de duur en de locatie. Het is dan ook handig om contact op te nemen met zijn management voor vragen over boekingen en beschikbaarheid. Als we een beetje onderzoek doen dan zien we dat de richtprijs voor het boeken van € 6.995 – € 8.995 ligt. Hier komt nog wel de 7% Buma muziekrechten bij. Het is zeker geen goedkope jongen om te boeken, maar hier krijg je wel gelijk een feestje van formaat voor terug.  

De nieuwe Andre Hazes?

Dit artikel heeft je als het goed is meer laten zien over het leven van de bekende volkszanger Mart Hoogkamer. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Mart laten zien dat je ver kunt komen als je maar bereid bent om er hard voor te werken. Door al vanaf jongs af aan volledig te focussen op zijn muziek is het hem gelukt om een zanger van formaat te worden. En dat voor iemand die nog aan het begin van zijn leven staat. Zijn unieke stem en zijn vermogen om alle soorten liedjes te zingen maken hem een van de beste zangers die ons land op dit moment kent. Wie weet wat de toekomst hem allemaal zal brengen als hij zo door blijft gaan!

Laatste artikelen in: Blog