Dit is het indrukwekkende vermogen van Salar Azimi

green and white abstract painting

Het is misschien wel de droom van iedere emigrant die ons land binnenkomt: een leven opbouwen en er ook nog eens ontzettend rijk door worden. Hoe je dan toch maar van iemand zonder al te veel toekomst in je thuisland, iemand kan worden met een blik die staat op oneindig veel geluk. Iemand van wie je wel zou kunnen stellen die met hard werken veel heeft bereikt, is Salar Azimi. In deze blog zullen we je vertellen over zijn vermogen en meer. Benieuwd? Scroll dan gauw verder!

Wie is Salar Azimi?

Salar Azimi is een Iraans-Nederlandse ondernemer. Hij vluchtte op dertienjarige leeftijd met zijn familie naar Nederland en verbleef in een asielzoekerscentrum in Zeeuws-Vlaanderen. Ondanks moeilijke omstandigheden bouwde hij een succesvol zakenimperium op samen met zijn broer Sasan, met investeringen in onder andere telecommunicatie, computers, horeca, en vastgoed.

Tegenwoordig is het al lang geen geheim meer dat Azimi een echte multimiljonair is. Hoewel er in het verleden wel rechtszaken tegen hem hebben gelopen op verdenking van onder andere witwassen en valsheid van geschrifte, blijft hij stevig in zijn schoenen staan.

Open over zijn vermogen

Azimi heeft misschien wel de meeste bekendheid verworven door zijn deelname aan het NPO programma ‘Waar doen ze het van’. Ook ‘Steenrijk, Straatarm‘ is een programma geweest waarin duidelijk werd hoe goed de familie Azimi het eigenlijk heeft. In beide programma’s maakt hij er namelijk geen geheim van van wat er nu exact op de bankrekening staat, wat er binnenkomt en wat er (met soms dezelfde rotgang) weer uitgaat.

Hoewel er anno 2024 geen exacte bedragen bekend zijn van zijn vermogen, onder meer omdat er volgens sommige bronnen beslag op is gelegd, lijkt het nog niet dramatisch met hem te gaan. Maar goed, als je een multimiljonair bent die weleens heeft gezegd 130.000 euro per jaar te verdienen, dan is dat ook geen verrassing. Ook de berichten op zijn sociale media doen je niet echt laten denken dat hij het zwaar heeft. Zie:

De toekomst

Kijken we naar Salar Azimi, dan zien we een man die ongetwijfeld wel kijkt naar de toekomst. Tenminste, het lijkt ons handig als je met zo’n groot vermogen je best doet om een gedeelte daarvan veilig te stellen voor je oude dag en voor je nalatenschap. Hoewel we niet helemaal op de hoogte zijn van de plannen die Azimi business wise nog heeft, denken we dat hij nog lang niet klaar is met ondernemen. Hij is per slot van rekening nog geen 50 jaar en heeft dus nog jaren voor zich om te doen waar hij het best in is: ondernemen dus.

Ondanks dat er dus geen exacte bedragen bekend zijn over het vermogen van Azimi, is hij nog steeds de man die je kent van die talloze filmpjes waarop hij is verschenen. Mocht hij grote naar buiten brengen, dan zullen we je hier natuurlijk van op de hoogte stellen!

Laatste artikelen in: Blog